VA.S.CO (Valuable Savours Company)

In 1928 richt Gabriël Van Iseghem het bedrijf Chais du Nord op, dat al snel uitgroeit tot één van de belangrijkste bedrijven voor het bottelen en verdelen van wijnproducten in België. Gabriël Van Iseghem was een visionair zakenman en een verwoede reiziger. Hij stelde zich niet tevreden met het garanderen van de kwaliteit van gereputeerde wijnen, hij reisde ook de wereld af op zoek naar onbekende nectars. Het bedrijf heeft steeds zijn familiale wortels gekoesterd, net als de waarden waarmee het één van de bevoorrechte partners van horecaprofessionals is geworden. Het bedrijf heeft zich echter ook aan de wijzigende marktomstandigheden aangepast, waardoor het zijn activiteiten niet langer tot de wijnimport beperkt. Deze evolutie heeft in 2007 geleid tot een nieuwe naam: VA.S.CO, dat staat voor Valuable Savours Company.

Maar onze kelder zou dezelfde niet zijn zonder de passie die onze adviseurs bezielt. VA.S.CO kwaliteitsambassadeurs horen graag wat uw behoeften zijn en staan steeds ter beschikking om uw vragen te beantwoorden. Dankzij een uitstekende logistiek garanderen ze u een snelle en flexibele dienstverlening.
 Al onze activiteiten zijn gericht op de tevredenheid van veeleisende klanten gericht, die momenten van plezier en gezelligheid sterk weten te waarderen. De smaak van kwaliteit komt immers het best tot zijn recht als je die met anderen kan delen. Deze overtuiging houden we bij het uitvoeren van ons vak steeds voor ogen.

Dankzij exclusiviteitscontracten met onze leveranciers zijn wij 100% zeker een constante en onberispelijke kwaliteit van onze producten te garanderen. Aan de andere kant van de keten doen onze ambassadeurs er alles aan om onze klanten een flexibele dienstverlening te leveren met oog voor details. Kwaliteit delen is immers ook de nodige knowhow doorgeven. Dankzij deze vakvisie komen wij tot een relatie die zowel voor ons als voor onze partners verrijkend is.

Adres: 
Industrielaan 16/20 te 1740 Ternat
Telefoon: 
02/583.57.57
Contacten: 

Jeroen van Greunsven (Brand & Category Manager), 02/583.57.52, VanGreunsven.Jeroen@vascogroup.com

Specialisatie: 

Dankzij een lange ervaring en een grondige kennis van de markt beschikken wij over een uitgebreide en prestigieuze catalogus, waar u exclusief talrijke gereputeerde merken en naambepaling vindt. Naast merken zoals Taittinger, Laroche, Domaines Barons de Rothschild (Lafite), Grandin, Barros, Brown Brothers of Bouchard Aîné & Fils, bieden wij ook een grote verscheidenheid originele en vermaarde producten aan, die volledig bij de nieuwe tendenzen aansluiten.

Verdeelpunten: 

We bezitten per product een zeer uitgebreid netwerk van verdelers. Stuur een mailtje voor meer informatie over specifieke wijnen.