YouFool.com

Het is de maand van de ‘katers’. Deze keer reiken we onze wisselbeker van de grootste idioot uit aan de dronkenlap die, onder de koosnaam Scohenice22, op You Tube regelmatig walgelijke video’s post waar hij o.a. een fles wijn in amper 15 seconden in zijn oneindig keelgat kiepert. Dus integraal leeg drinkt.

U leest het goed, geen tikfout: in 15 seconden verdwijnt 75 cl Beringer Collection Chardonnay in zijn ‘zwart gat’. Deze idioot presteerde overigens in het verleden al hetzelfde met een fles wodka Absolut en Barcardi Rum, of 8 dampende kopjes koffie in 18 seconden.

Wat ik dus niet goed begrijp: populaire sites als YouTube zullen nog eerder een video verwijderen als er een blote tepel te zien is of stukje schaamhaar, dan zo’n dwaas die het uitsluitend om de alcohol-kick en egotripperij te doen is. Voor mij is dat pure food-porno, wijn-SM, met de geur van kinderachtige studentendopen.

Slechts één lichtpuntje: hij beseft het gelukkig zelf dat het wel eens slecht kan aflopen als andere gekken hem gaan imiteren, want onder zijn video plakt hij de boodschap: “Do not attempt this stunt. I am a ‘professional’ idiot with decades of experience.”

We hadden het niet beter kunnen verwoorden.

Frank Van der Auwera

PS: U kan het filmpje zelf bekijken op Youtube (wine bottle slammed in 15 seconds): http://www.youtube.com/watch?v=-N-JjeHmBMs&sns=em  Ik zou me echter tot de klassieke 2 glazen en minstens 15 minuten beperken.